با توجه به اینکه در تمام منازل وسایلی همچون ماشین لباسشویی وجود دارد، پس بهتر است که با قسمت های مختلف آن ها و همچنین نحوه ی تعمیر کردنشان آشنا باشیم. در این مطلب نکاتی درباره نحوه تعمیر لباسشویی خواهیم گفت.
نحوه ی تعمیر لباسشویی و علل خرابی آن
- اگر ماشین لباسشویی بعد از آب گیری و بعد از بالا بردن دمای آب (گرم کردن آب) از کار افتاد احتمالآ مشکل از موتور است و نمی تواند دیگ را جا به جا کند.
- اگر تخلیه ماشین لباسشویی خوب صورت نگیرد احتمال خرابی در پمپ تخلیه و شلنگ تخلیه وجود دارد.
- اگر ماشین لباسشویی بیش از حد یا کمتر از حد معمول آبگیری کند احتمال مشکل از قسمت هیدروستات می باشد که برای تعمیر لباسشویی بهتر است این قطعات را بشناسیم. کار اصلی هیدروستات تنظیم سطح آب می باشد. اگر ماشین لباسشویی بعد از آب گیری کار نکند ممکن است که مشکل از المنت ماشین باشد. برای تعمیر لباسشویی در هنگام وجود این مشکل بهتر است با متخصص تماس بگیریم.
روش های متفاوت برای تعمیر لباسشویی برای رفع صدا و لرزش زیاد
- باز كردن پيچ هاي حمل و نقل.
- تنظيم پايه ها و سفت كردن پيچ پايه ها.
- لستفاده از پايه هايي با پهناي بيشتر و قوس معكوس.
- برخورد پلی درام.
- اندازه و طول فنرها هنگام تعمیر لباسشویی از نظر كشيدگي بررسي شود.
- نسب كردن يك پد اسفنجي كه از ارتعاشات زياد جلوگيري ميكند.
- كمك هاي ماشين لباسشويي را چك كنيد و در صورت نياز هنگام تعمیر لباسشویی آن ها را با نوع فابريك تعويض كنيد.
- به دو تكه چوب مقداري موكت بچسبانيد و آن ها را زير محل اتصال كمك به بدنه قرار دهيم، اين كار باعث مي شود كه ماشين در جاي خود به حركت در بيايد.
- جنس و كيفيت بلبرينگ يكي از عوامل توليد صدا در ماشين لباسشويي مي باشد.
- جاي بلبرينگ را هنگام تعمير لباسشويي حتمأ چك كنيد كه لق يا شل نباشد.
- درام را بر روي سطح صاف قرار بدهيم.
- در هنگام تعمیر لباسشویی وزنه ها را از نظر شكستگي يا شل بودن بررسي كنيم.
- ارتعاش لاستيك دور درب مناسب باشد.
- ميزان لباس هاي درون ماشين لباسشويي يكي ديگر از عوامل لرزش ماشين مي باشد.
- دور موتور را قبل از روشن كردن ماشين لباسشويي كم كنيم.
- براي تعمیر لباسشویی كنتور موتر را حتمأ بررسي كنيم، چون يكپارچه نبودن دور موتور باعث ايجاد شوك در برد الكتريكي و درنتيجه ايجاد لرزش مي شود.
زمان مناسب برای تعمیر لباسشویی را بدانیم
از آنجایی که ماشین لباسشویی یکی از مهم ترین وسایل مورد استفاده در منزل به حساب می آید، تصور ما نیز بر این است که با بروز کوچک ترین مشکلی باید یک متخصص بیاوریم و آن را تعمییر کنیم.
لازم است بدانیم که با به وجود آمدن هر مشکلی در لباسشویی نیاز نیست آن را تعمیر کنیم. اما گاهی اوقات به وجود آمدن یک سری مشکلات که ما فکر می کنیم احتیاجی به تعمیر لباسشویی نیست، بعدها باعث به وجود آمدن یک مشکل بزرگ می شود.
مثلآ اگر در لبلسشویی خود لرزش های غیر عادی حس می کنیم، باید بدانیم که این خرابی بسیار مهم است و اگر آن را تعمیر نکنیم بعدآ باعث خرابی اکثر قطعات ماشین لباسشویی ما می شود و ما مجبوریم هزینه سنگین تر و بیشتری را برای تعمیر لباسشویی پرداخت کنیم.
هزینه قابل پرداخت برای تعمیر لباسشویی
با توجه به پیشرفت ماشین های لباسشویی و همچنین پیشرفت قطعات آن تعمیر آن ها از روش سنتی و دستی به روش مدرن و ماشینی تبدیل شده است. تعمیر لباسشویی ها چه به روش سنتی و چه به روش مدرن اصولآ در خود منزل انجام می گیرد پس بهتر است برای تعمیر لباسشویی فرد متخصصی را بیاوریم که همان دفعه اول مشکل لباسشویی ما را رفع کند.
هزینه ای که برای تعمیر لباسشویی پرداخت می کنیم به عواملی مثل: مارک قطعه ای که در هنگام تعمیر، تعویض می شود، اهمیت قطعه ی خراب شده و هزینه ای که تعمیر کار برای خود یا از طرف شرکت دریافت می کند بر می گردد.
ریزه کاری ها را بدانیم
بعضی از مشکلاتی که به چشم ما می آید دلیل بر خراب بودن ماشین لباسشویی نیست، مثلآ اگر بعد از شستن لباس روی آن سفیدک می بینیم اشکال از لباسشویی نیست بلکه پودر شست و شوی مان خوب نیست، و بهتر است مارک آن را بر اساس پارچه لباسمان عوض کنیم.
قطعات لباسشویی
قطعات لباسشویی
قطعات لباسشویی
قطعات لباسشویی