برای خرید قطعات ماشین لباسشویی چه اطلاعاتی نیاز داریم؟

درباره ی ماشین لباسشویی

امروزه ماشین لباسشویی یکی از مهم ترین و پر مصرف ترین لوازم خانگی محسوب می شود. ماشین های لباسشویی به دلیل نقش پر رنگی که در زندگی انسان از نظر برآورده کردن نیازهای انسان و همچنین کمک بیشتر به نظافت دارد، به سرعت در حال پیشرفت هستند و علاوه بر خرید انواع ماشین لباسشویی خرید قطعات ماشین لباسشویی نیز بسیار به چشم می خورد.

با توجه با انواع مختلف ماشین لباسشویی و تنوع سایز و اندازه در آن ها می توانید به راحتی ماشین لباسشویی مورد نظرتان را با انازه و شکل آشپزخانه تان هماهنگ کنید، و البته با توجه به تعداد نفرات خانواده و حچم لباس های کثیفتان نیز به بزرگ یا کوچک بودن ماشین لباسشویی دقت کنید.

چه ماشین لباسشویی بخریم؟

خرید قطعات ماشین لباسشویی

خرید ماشین لباسشویی به عوامل مختلفی بستگی دارد، مهم ترین عامل به هزینه ای که می خواهیم پرداخت کنیم بر می گردد زیرا بر اساس بودجه مان می توانیم سایز و مارک ماشین لباسشویی که می توانیم تهیه کنیم را، انتخاب کنیم.

انواع ماشین لباسشویی

  1. ماشین لباسشویی اتوماتیک: به ماشین لباسشویی گفته می شود که بعد از آماده شدن لباس ها برای شست  و شو و ریختن پودر در آن نیازی به وجود فرد بالای سر ماشین نیست. و به طور خودکار و بر اساس تنظیماتی که به آن می دهیم لباس ها را می شورد و خشک میکند. ماشین های لباسشویی اتوماتیک از نظر ظاهر به دو گروه در از جلو و در از بالا تقسیم می شوند. و از نظر عملکرد به دو گروه لباسشویی اتوماتیک و لباسشویی تمام اتوماتیک با خشک کن ۱۰۰ درصدی دارای سیستم حرارتی با دور بسیار بالا هستند.
  2. ماشین لباسشویی سطلی: این نوع ماشین لباسشویی نسبت ماشین لباسشویی اتوماتیک ساده تر و قدیمی تر می باشد. خرید قطعات ماشین لباسشویی دستی راحت تر و ارزان تر می باشد.

برای خرید قطعات ماشین لباسشویی بهتر است چه مواردی را بدانیم؟

خرید قطعات ماشین لباسشویی

  • هزینه پرداختی برای خرید قطعات ماشین لباسشویی به کیفیت آنها بستگی دارد.
  • به ضمانتنامه پس از فروش که چه مدت بعد از خرید قطعات ماشین لباسشویی اعتبار دارد و به کدام قطعات تعلق می گیرد دقت نمایید.
  • برای تعویض و خرید قطعات ماشین لباسشویی ترجیحآ به نمایندگی لباسشویی مراجعه کنید، در غیر این صورت برای خرید قطعات ماشین لباسشویی به مغازه ها و شرکت های معتبر مراجعه کنید و به مارک و کیفیت آن دقت کنید.
  • بعد از خرید قطعات ماشین لباسشویی از راه دادن افراد متفرقه به منزل برای نصب آن ها خود داری کنید.

آشنایی با انواع قطعات ماشین لباسشویی جهت راحتی خرید قطعات ماشین لباسشویی

اجزای ماشین لباسشویی شامل قسمت های الکتریکی و مکانیکی مختلفی است که بهتر است برای خرید قطعات ماشین لباسشویی آن ها را بشناسیم:

  • بدنه لباسشویی: وظیفه بدنه ی ماشین لباسشویی محافظت از بخش های الکتریکی و مکانیکی می باشد. جنس بدنه از نوعی فلز که در برابر زنگ زدگی و برق گرفتگی مقاوم است می باشد.
  • دیگ: وظیفه دیگ نگهداری از آب می باشد. همچنین بعضی از قطعات ماشین لباسشویی همچون (ترموستات، هیتر، مجرای ورودی آب و مواد شوینده، مجرای ترموستات و مجرای خروجی آب کثیف) در آن قرار دارند. جنس دیگ معمولآ از استیل، ورق گالوانیزه و یا ورق سیاه است که در برابر زنگ زدگی لعاب کاری شده است.
  • آبکش: به قسمت استوانه ای شکل ماشین لباسشویی می گویند که لباس ها داخل آن ریخته می شود. برآمدگی های داخل آبکش از متلاطم شدن آب جلوگیری می کند و همچنین مانع سر خوردن لباس ها هنگام چرخیدن می شود.
  • بلبرینگ: در دیگ ماشین های لباسشویی اتوماتیک معمولآ دو عدد بلبرینگ وجود دارد، محور آبکش ها را معمولا از درون بلبرینگ های ساچمه ای سه نظام دیگ عبور می دهند تا چرخش آبکش به راحتی انجام بگیرد.
  • پولی کوچک: این قطعه روی محور الکترو موتور قرار دارد و به عبارتی اختلاف قطر دو پولی کوچک و بزرگ عامل کم و زیاد شدن سرعت ٖآبکش می شود. در واقع هر چقدر قطر پولی بیشتر باشد سرعت آبکشی نیز بیشتر می شود.
  • تسمه: وظیفه ی تسمه انتقال نیروی پولی کوچک به پولی بزرگ می باشد. آسیب دیدن تسمه باعث می شود ماشین لباسشویی هنگام کار کردن صدا بدهد، شل بودن تسمه باعث اتلاف انرژی و سفت بودن بیش ازحد آن باعث خرابی موتور می شود.
  • وزنه یا لنگرها: وزنه ها جهت ایجاد تعادل هنگام لرزش دیگ در زمان حرکت موتور با دور زیاد برای خشک کردن لباس به کار می روند. جنس وزنه ها عمومآ از بتن سنگین، چدن و یا وزنه هایی با روکش پلاستیکی می باشد و می توانند در جلو، عقب، زیر و یا بالای دیگ قرار بگیرند.
  • لاستیک دور در: این لاستیک ما بین در و بدنه ی ماشین لباسشویی قرار می گیرد و مانع بیرون ریخته شدن آب از دیگ به بیرون می شود.
  • لرزه گیر و فنر: برای ایجاد تعادل دیگ از لرزه گیر ها استفاده می شود. لرزه گیرها در سه نوع فنری، روغنی و اصطکاکی وجود دارند. از ضربه گیر ها در جهت های مختلف به منظور محدود کردن شدت لرزش ها از همه جهات نسب می کنند.
  • دستگیره و ضامن در: برای ماشین های لباسشویی از دستگیره های مختلفی استفاده می شود. انواع دستگیره شامل: ۱- دستگیره معمولی و بدون قفل ۲- دستگیره با قفل مکانیکی (قفل کودک)
  • محفظه جای پودر: به قسمتی گفته می شود که پودر شست و شوی لباس و یا مایع شست و شو را داخل آن می ریزند.
  • شلنگ تخلیه: آب درون دیگ توسط شلنگ تخلیه به فاضلاب ریخته می شود.
  • فیلتر ها: محل تجمع کرک ها، پشم ها و ذرات خارجی مانند سوزن، دکمه و… اند، که بهتر است فیلتر را بعد از دو یا سه با شست و شوی لباس بیرون آورده و بشویید.

با پیشرفت علم و تکنولوژی استفاده از وسایل برقی مانند ماشین لباسشویی بسیار عمومی و زیاد شده است، در این حالت لازم است برای خرید قطعات ماشین لباسشویی آن ها را بشناسیم و با عملکردشان آشنا باشیم.

این نوشته در عمومی ارسال شده و با برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
شماره تماس ما Whatsapp chat
فروش Whatsapp chat
1 +